החומרים
500 גרם דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
2. שיני שום, קצוצות דק מאוד
מיץ מלימון אחד
250 גרם לבנה
מלח, פלפל שחור
כפית קצח
עלי נענע
ההכנה
חותכים את הדלעת לפיסות בגודל 5 ס"מ ומבשלים במי מלח במשך 25 דקות, או עד להתרככות. מעבירים למסננת לניקוז המים.
מצננים וסוחטים כדי לסלק את שאריות הנוזלים.
מוסיפים שום ומיץ לימון, בוחשים ומוסיפים את הלבנה.
בוחשים, מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול.
זורים למעלה קצח ומקשטים בעלי נענע.