סלט חסה ברוטב דבש

 

המצרכים הדרושים
חצי חסה מסולסלת
חצי חסה אדומה
1 חופן עלי “ביבי לטס”
1 תפוז חתוך לפילה
1 חזה אווז
רבע כוס דבש “יד מרדכי”
1 כפית מרגרינה בטעם חמאה

המצרכים הדרושים לרוטב
¼ כוס שמן זית
מיץ מ חצי לימון
2 כפות דבש “יד מרדכי”
1 כפית חרדל דיז’ון גרגירים
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל

הוראות הכנה
מחממים במחבת כבדה את הדבש והמרגרינה בטעם חמאה, מניחים במחבת את פילה התפוז ומטגנים עד למצב קרמלי, מוציאים ומניחים על רשת לקירור.

באותה מחבת, מחממים ומניחים את חזה האווז, כאשר העור כלפי מטה ומטגנים כ 8 דקות או עד שהבשר נהיה ורוד, הופכים לצד שני לדקה נוספת.

מערבבים את עלי החסה השטופים ומיובשים ומניחים על צלחת הגשה בערמה גדולה ויפה.

מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לקערה, מערבבים היטב, ויוצקים על החסה ומפזרים את פילה התפוז.

חותכים את חזה האווז לרצועות אלכסוניות ומניחים מעל החסה בצורה יפה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה