חומרים:
מגוון של חסות (אייסברג, מסולסלת אדומה, אלון ירוק, רומית)
מגוון עלי בייבי צבעוניים
גרגירי רימון
תפוח חתוך לקוביות
תמרים יבשים קצוצים
חמוציות
אופן ההכנה:
שוטפים את החסות ומייבשים היטב.
מערבבים בקערה גדולה.
מפזרים מעליהן את הפירות, כולל הרימונים.
להכנת הרוטב:
4 כפות דבש
2 כפיות חרדל דיז'ון (רצוי עם גרגירים)
שן שום קצוצה
3 כפות חומץ בלסמי
2 כפות סויה
4 כפות מים
אופן ההכנה:
משקשקים את כל החומרים ביחד.
טועמים ומתקנים את התיבול.
מגישים לצד הסלט, כך שכל אחד שם את כמות הרוטב שהוא אוהב.
כדאי ורצוי להוסיף תערובת של גרעינים ואגוזים קלויים.
קפה יפו, עולי ציון 11, שוק הפשפשים, יפו, 03-5181988