סלט טאבולה עם עשבי תיבול, קינואה ודובדבנים

מצרכים:2 כוסות דובדבני בראשית מגולענים1/2 כוס קינואה1 ליטר מים רותחים1 צרור נענע מופרד לעלים1 צרור פטרוזיליה מופרד לעלים1 צרור עירית1 צרור מנגולד, רק העלים הירוקים3 לימונים סחוטיםמלח ים ופלפל שחור גרוס טרישמן זית סורי עם טעם מודגשאופן ההכנה:מניחים את הקינואה בקערה ויוצקים עליה את המים הרותחים. משהים 25 דקות ומסננים.קוצצים את העשבים ומניחים בקערה.מוסיפים לקערה את הקינואה, הדובדבנים ומיץ לימון, ומתבלים במלח ופלפל.מערבבים, מתקנים תיבול ויוצקים מעל שמן זית בנדיבות.www.pri-beresheet.co.il

מצרכים:
2 כוסות דובדבני בראשית מגולענים
1/2 כוס קינואה
1 ליטר מים רותחים
1 צרור נענע מופרד לעלים
1 צרור פטרוזיליה מופרד לעלים
1 צרור עירית
1 צרור מנגולד, רק העלים הירוקים
3 לימונים סחוטים
מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי
שמן זית סורי עם טעם מודגש

אופן ההכנה:
מניחים את הקינואה בקערה ויוצקים עליה את המים הרותחים.
משהים 25 דקות ומסננים.
קוצצים את העשבים ומניחים בקערה.
מוסיפים לקערה את הקינואה, הדובדבנים ומיץ לימון, ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים, מתקנים תיבול ויוצקים מעל שמן זית בנדיבות.

www.pri-beresheet.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר