החומרים הדרושים
חצי כוס בורגול דק (מושרים במים למשך שעה)
2 מלפפונים
חצי עגבנייה (לא רכה)
חצי פלפל אדום (חתוך לקוביות)
רבע צרור פטרוזיליה
רבע צרור כוסברה
חצי בצל
חצי כפית מלח לימון
3 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות
קוצצים דק את הפטרוזיליה והכוסברה
מסננים את הבורגול מהמים
מערבבים את הירקות הפטרוזיליה, הכוסברה והבורגול בתוך קערה
מתבלים את הסלט 5 דקות לפני ההגשה בשמן זית, מלח לימון, מיץ לימון ומלח