סלט טאבולה

החומרים הדרושיםחצי כוס בורגול דק (מושרים במים למשך שעה)2 מלפפוניםחצי עגבנייה (לא רכה)חצי פלפל אדום (חתוך לקוביות)רבע צרור פטרוזיליהרבע צרור כוסברהחצי בצל חצי כפית מלח לימון 3 כפות מיץ לימון 4 כפות שמן זית חצי כפית מלח אופן ההכנהחותכים את כל הירקות לקוביות קטנותקוצצים דק את הפטרוזיליה והכוסברה מסננים את הבורגול מהמים מערבבים את הירקות הפטרוזיליה, הכוסברה והבורגול בתוך קערהמתבלים את הסלט 5 דקות לפני ההגשה בשמן זית, מלח לימון, מיץ לימון ומלח

החומרים הדרושים
חצי כוס בורגול דק (מושרים במים למשך שעה)
2 מלפפונים
חצי עגבנייה (לא רכה)
חצי פלפל אדום (חתוך לקוביות)
רבע צרור פטרוזיליה
רבע צרור כוסברה
חצי בצל
חצי כפית מלח לימון
3 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
חצי כפית מלח

אופן ההכנה
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות

קוצצים דק את הפטרוזיליה והכוסברה

מסננים את הבורגול מהמים

מערבבים את הירקות הפטרוזיליה, הכוסברה והבורגול בתוך קערה

מתבלים את הסלט 5 דקות לפני ההגשה בשמן זית, מלח לימון, מיץ לימון ומלח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר