חומרים לסלט
תערובת עלי בייבי
פלפל קלוי המושרה בשמן, לימון סחוט ותימין
עגבניות שרי
זיתים שחורים מגולענים
תערובת של אגוזי מלך גרוסים, גרעיני חמנייה וצימוקים
"סטייק" טונה אדומה
אופן הכנה
צורבים במחבת טונה ממולחת ומפולפלת משני הצדדים כך שתשאר אדומה במרכזה.
מניחים בצלחת תערובת בייבי, עגבניות שרי ורצועות פלפלים קלויים.
מפזרים מעל תערובת אגוזים וצימוקים ויוצקים מרוטב הוויניגרט.
פורסים את הטונה לפרוסות דקות ומניחים על הסלט.
ויניגרט הדרים
שליש כוס מיץ תפוזים
שליש כוס חומץ בלסמי
1.5 כוס שמן זית
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
חצי כף שמן סומסום
1 כף סילאן (דבש תמרים)
מלח פלפל לפי הטעם.
מערבבים את החומרים במערבל ומתקנים תיבול.