מרכיבים:
150 גרם טונה במים
1 כף למון גראס חתוך לחתיכות בגודל של כ-1 ס"מ
3 גבעולים של בצל ירוק קצוץ
3 יחידות כפיר ליים קצוצים
20 גרם כוסברה קצוצה
10 גרם נענע קצוצה
2 מלפפונים קצוצים
7 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
100 גרם כרוב לבן קצוץ
לרוטב:
2 כפות מיץ לימון
2 כפות רוטב דגים
1 כף רוטב צ'ילי חריף
אופן ההכנה:
רוטב:
מערבבים בקערית את מיץ הלימון, רוטב הדגים והצ'ילי.
מי שמעוניין ברוטב פיקנטי יכול להוסיף עוד צ'ילי.
הסלט:
מערבבים את הירקות בקערה.
מוסיפים את הטונה.
יוצקים את הרוטב.
מערבבים קלות.
הגשה:
ניתן להגיש עם פריכיות אורז או קרקרים.
סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".