fbpx

סלט טונה

מרכיבים: 150 גרם טונה במים1 כף למון גראס חתוך לחתיכות בגודל של כ-1 ס"מ 3 גבעולים של בצל ירוק קצוץ3 יחידות כפיר ליים קצוצים20 גרם כוסברה קצוצה10 גרם נענע קצוצה2 מלפפונים קצוצים7 עגבניות שרי חתוכות לרבעים100 גרם כרוב לבן קצוץלרוטב:2 כפות מיץ לימון 2 כפות רוטב דגים 1 כף רוטב צ'ילי חריף אופן ההכנה: רוטב: מערבבים בקערית את מיץ הלימון, רוטב הדגים והצ'ילי. מי שמעוניין ברוטב פיקנטי יכול להוסיף עוד צ'ילי. הסלט: מערבבים את הירקות בקערה.מוסיפים את הטונה.יוצקים את הרוטב.מערבבים קלות. הגשה: ניתן להגיש עם פריכיות אורז או קרקרים.סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים:
150 גרם טונה במים
1 כף למון גראס חתוך לחתיכות בגודל של כ-1 ס"מ
3 גבעולים של בצל ירוק קצוץ
3 יחידות כפיר ליים קצוצים
20 גרם כוסברה קצוצה
10 גרם נענע קצוצה
2 מלפפונים קצוצים
7 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
100 גרם כרוב לבן קצוץ

לרוטב:
2 כפות מיץ לימון
2 כפות רוטב דגים
1 כף רוטב צ'ילי חריף

אופן ההכנה:
רוטב:
מערבבים בקערית את מיץ הלימון, רוטב הדגים והצ'ילי.
מי שמעוניין ברוטב פיקנטי יכול להוסיף עוד צ'ילי.

הסלט:

מערבבים את הירקות בקערה.
מוסיפים את הטונה.
יוצקים את הרוטב.
מערבבים קלות.

הגשה:
ניתן להגיש עם פריכיות אורז או קרקרים.

סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר