סלט יווני

המתכון מתוך הספר "רפי כהן – סלטים" בהוצאת כתרחומרים:4-5 עגבניות תמר או עגבניות שטח בשלות ואדומות, קלופות6-5 מלפפונים קטנים קלופים 1 בצל סגול בינוני, חצוי ופרוס (לא דק מדי) 1/4 כוס עלי אורגנו טריים1 כפית עלי זעתר יבש10 זיתי קלמטה בינוניים (לא מגולענים) 1/2 כוס שמן זית1 כפית מלח גספרוסה גדולה ועבה של גבינת פטה במשקל כ-100 גרם אופן ההכנה: חותכים את העגבניות לפרוסות עבות ואחר כך לקוביות עבות (כ- 2X2 ס"מ). מעבירים לקערה. חוצים את המלפפונים לאורך ואחר כך פורסים אותם לפרוסות אלכסוניות (לא דקות מדי) ומוסיפים לקערה.צילום דן פרץ

המתכון מתוך הספר "רפי כהן – סלטים" בהוצאת כתר

חומרים:
4-5 עגבניות תמר או עגבניות שטח בשלות ואדומות, קלופות
6-5 מלפפונים קטנים קלופים
1 בצל סגול בינוני, חצוי ופרוס (לא דק מדי)
1/4 כוס עלי אורגנו טריים
1 כפית עלי זעתר יבש
10 זיתי קלמטה בינוניים (לא מגולענים)
1/2 כוס שמן זית
1 כפית מלח גס
פרוסה גדולה ועבה של גבינת פטה במשקל כ-100 גרם

אופן ההכנה:
חותכים את העגבניות לפרוסות עבות ואחר כך לקוביות עבות (כ- 2X2 ס"מ).
מעבירים לקערה.
חוצים את המלפפונים לאורך ואחר כך פורסים אותם לפרוסות אלכסוניות (לא דקות מדי) ומוסיפים לקערה.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר