סלט ירוקים: אפונה, שעועית ירוקה, ברוקולי ותרד, טונה 5% עם עשבי תיבול ברוטב אנשובי

מתכון קל לקיץ של רותי אבירי, דיאטנית קלינית ויועצת התזונה של טונה סטארקיסט

מעטרים בשומשום, שקדים פרוסים וצנוברים קלויים
מעטרים בשומשום, שקדים פרוסים וצנוברים קלויים. צילום טל סיון-ציפורין

מצרכים

טונה כמו סטארקיסט 5% עם עשבי תיבול

אפונה

שעועית ירוקה

2 גבעולי ברוקולי טרי מפורק לפרחים קטנים

200 גרם עלי בייבי תרד טריים

עלי חסה

לרוטב

1 קופסה אנשובי משומר (מסונן)

חצי כוס שמן זית

חצי כוס מיץ לימון טרי

רבע כוס מיץ תפוזים

2 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל

אופן ההכנה

מאדים או מבשלים במים את הברוקולי, האפונה והשעועית.

מרסקים בעזרת מוט את כל המצרכים של הרוטב.

שמים בקערה עלי חסה, עלי בייבי תרד, אפונה, שעועית, ברוקולי, טונה 5% עם עשבי תיבול, וכמה כפות מהרוטב.

מעטרים בשומשום, שקדים פרוסים וצנוברים קלויים.

ניתן לפזר פרמזן או קשקבל מגורר.

 

עוד מידע ומתכונים באתר סטארקיסט

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה