סלט ירוק ורצועות סינטה

מצרכים:100 גרם עלי בייבי שטופים2 גבעולי אספרגוס חלוטים1 מלפפון ירוק1 גמבה ירוקה150 גרם סינטה נקייה משומן ופרוסה לרצועות דקות2 כפות שמן זיתמיץ מלימון שלםמלח+ פלפלאופן ההכנה:מכניסים לתוך קערה את עליי הבייבי.חותכים את האספרגוס המלפפון והגמבה לרצועות דקות ומוסיפים לקערה.מוסיפים כף שמן זית ואת המיץ לימון לקערה.ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.מסדרים את הסלט בקערה עמוקה.יוצקים כף שמן זית למחבת חמה וצורבים את הסינטה משני הצדדים בערך לרמת הכנה מדיום.מסדרים את הרצועות בצורת מניפה ומניחים על הסלט.ניתן לקשט בשומשום שחור.שף שלום גניש, מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S, מלון "כפר המכביה" רמת גן

מצרכים:
100 גרם עלי בייבי שטופים
2 גבעולי אספרגוס חלוטים
1 מלפפון ירוק
1 גמבה ירוקה
150 גרם סינטה נקייה משומן ופרוסה לרצועות דקות
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון שלם
מלח+ פלפל

אופן ההכנה:
מכניסים לתוך קערה את עליי הבייבי.
חותכים את האספרגוס המלפפון והגמבה לרצועות דקות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים כף שמן זית ואת המיץ לימון לקערה.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
מסדרים את הסלט בקערה עמוקה.
יוצקים כף שמן זית למחבת חמה וצורבים את הסינטה משני הצדדים בערך לרמת הכנה מדיום.
מסדרים את הרצועות בצורת מניפה ומניחים על הסלט.
ניתן לקשט בשומשום שחור.

שף שלום גניש, מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S, מלון "כפר המכביה" רמת גן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר