fbpx

סלט ירוק ורצועות סינטה

מצרכים:100 גרם עלי בייבי שטופים2 גבעולי אספרגוס חלוטים1 מלפפון ירוק1 גמבה ירוקה150 גרם סינטה נקייה משומן ופרוסה לרצועות דקות2 כפות שמן זיתמיץ מלימון שלםמלח+ פלפלאופן ההכנה:מכניסים לתוך קערה את עליי הבייבי.חותכים את האספרגוס המלפפון והגמבה לרצועות דקות ומוסיפים לקערה.מוסיפים כף שמן זית ואת המיץ לימון לקערה.ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.מסדרים את הסלט בקערה עמוקה.יוצקים כף שמן זית למחבת חמה וצורבים את הסינטה משני הצדדים בערך לרמת הכנה מדיום.מסדרים את הרצועות בצורת מניפה ומניחים על הסלט.ניתן לקשט בשומשום שחור.שף שלום גניש, מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S, מלון "כפר המכביה" רמת גן
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
100 גרם עלי בייבי שטופים
2 גבעולי אספרגוס חלוטים
1 מלפפון ירוק
1 גמבה ירוקה
150 גרם סינטה נקייה משומן ופרוסה לרצועות דקות
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון שלם
מלח+ פלפל

אופן ההכנה:
מכניסים לתוך קערה את עליי הבייבי.
חותכים את האספרגוס המלפפון והגמבה לרצועות דקות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים כף שמן זית ואת המיץ לימון לקערה.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
מסדרים את הסלט בקערה עמוקה.
יוצקים כף שמן זית למחבת חמה וצורבים את הסינטה משני הצדדים בערך לרמת הכנה מדיום.
מסדרים את הרצועות בצורת מניפה ומניחים על הסלט.
ניתן לקשט בשומשום שחור.

שף שלום גניש, מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S, מלון "כפר המכביה" רמת גן

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר