כשר לפסח
חומרים:
כפית פסטו
120 גרם עוף או 110 גרם טופו
חופן נבטים
3 פטריות חתוכות
כף סלרי
כף פטרוזיליה
כף בצל ירוק
חופן ברוקולי מאודה
אופן ההכנה:
להשחים את העוף/טופו עם הפסטו במחבת.
להוסיף את שאר הרכיבים.
לתבל במעט מלח ופלפל.
להקפיץ הכל כ- 30 שניות.
להניח בצלחת עמוקה חסה ו-3 עגבניות שרי חצויות, עם מעט ויניגרט זעתר.
להניח את תכולת המחבת בצלחת.,
לקשט במעט טחינה, שומשום ופיסטוק.
רשת פרש קיטשן בתל אביב:
באזל 37 – 03-5445050
בן יהודה 77 -03-5292687
דיזנגוף 149 – 03-5239933
יהודה מכבי 40- 03-5447701
א'-ה' : 08:00-24:00 , ו' : 08:00-18:00 , ש': 09:00-24:00