סלט ירוק חם

כשר לפסחחומרים:כפית פסטו 120 גרם עוף או 110 גרם טופו חופן נבטים 3 פטריות חתוכות כף סלרי כף פטרוזיליה כף בצל ירוק חופן ברוקולי מאודהאופן ההכנה: להשחים את העוף/טופו עם הפסטו במחבת.להוסיף את שאר הרכיבים. לתבל במעט מלח ופלפל. להקפיץ הכל כ- 30 שניות. להניח בצלחת עמוקה חסה ו-3 עגבניות שרי חצויות, עם מעט ויניגרט זעתר. להניח את תכולת המחבת בצלחת., לקשט במעט טחינה, שומשום ופיסטוק.  רשת פרש קיטשן בתל אביב: באזל 37 – 03-5445050 בן יהודה 77 -03-5292687 דיזנגוף 149 – 03-5239933יהודה מכבי 40- 03-5447701א'-ה' : 08:00-24:00 , ו' : 08:00-18:00 , ש': 09:00-24:00

כשר לפסח

חומרים:
כפית פסטו
120 גרם עוף או 110 גרם טופו
חופן נבטים
3 פטריות חתוכות
כף סלרי
כף פטרוזיליה
כף בצל ירוק
חופן ברוקולי מאודה

אופן ההכנה:
להשחים את העוף/טופו עם הפסטו במחבת.
להוסיף את שאר הרכיבים.
לתבל במעט מלח ופלפל.
להקפיץ הכל כ- 30 שניות.
להניח בצלחת עמוקה חסה ו-3 עגבניות שרי חצויות, עם מעט ויניגרט זעתר.
להניח את תכולת המחבת בצלחת.,
לקשט במעט טחינה, שומשום ופיסטוק. 

רשת פרש קיטשן בתל אביב:
באזל 37 – 03-5445050
בן יהודה 77 -03-5292687
דיזנגוף 149 – 03-5239933
יהודה מכבי 40- 03-5447701
א'-ה' : 08:00-24:00 , ו' : 08:00-18:00 , ש': 09:00-24:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר