סלט ירקות גינה ומלוח בויניגרט זרעי ענבים ואגוזים וגבינת עזים צ'רקסית

מרכיבים ל- 6 מנות:4 יחידות גזר2 יחידות סלקחצי ק"ג בצלי שאלוט2 ק"ג עגבניות שרי200 גרם מלוחרכיבים לויניגרט:3 כפות שמן זרעי ענבים1 כף שמן אגוזים1 כפית חרדל דיז'ון חלק2 כפיות דבש2 כפיות חומץ שרי250 מ"ל שמן זיתרכיבים לעיטור והתוספת לסלט:200 גרם אגוזים מלך300 גרם גבינת עזים צ'רקסיתאופן הכנת סלט הירקות:מקלפים וחותכים את הגזר, סלק, ובצלי שאלוט לקוביות קטנות מאוד.חותכים את העגבניות לרבעים ומערבבים אותן עם שאר הירקות והמלוח.אופן הכנת הויניגרט:טורפים ביחד את שמן זרעי הענבים, שמן אגוזים, חרדל, דבש וחומץ.מזלפים את שמן הזית באיטיות עד לקבלת מרקם אחיד.עיטור הסלט:מערבבים את הויניגרט עם הירקות ומפזרים מעל אגוזי מלך וגבינת עזים צ'רקסית.

מרכיבים ל- 6 מנות:
4 יחידות גזר
2 יחידות סלק
חצי ק"ג בצלי שאלוט
2 ק"ג עגבניות שרי
200 גרם מלוח

רכיבים לויניגרט:
3 כפות שמן זרעי ענבים
1 כף שמן אגוזים
1 כפית חרדל דיז'ון חלק
2 כפיות דבש
2 כפיות חומץ שרי
250 מ"ל שמן זית

רכיבים לעיטור והתוספת לסלט:
200 גרם אגוזים מלך
300 גרם גבינת עזים צ'רקסית

אופן הכנת סלט הירקות:
מקלפים וחותכים את הגזר, סלק, ובצלי שאלוט לקוביות קטנות מאוד.
חותכים את העגבניות לרבעים ומערבבים אותן עם שאר הירקות והמלוח.

אופן הכנת הויניגרט:
טורפים ביחד את שמן זרעי הענבים, שמן אגוזים, חרדל, דבש וחומץ.
מזלפים את שמן הזית באיטיות עד לקבלת מרקם אחיד.

עיטור הסלט:
מערבבים את הויניגרט עם הירקות ומפזרים מעל אגוזי מלך וגבינת עזים צ'רקסית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר