סלט ירקות ורוקפור

מצרכים לסלט – מנה אחת6 עגבניות שרי6 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים5 עלי בזיליקום קצוצים5 עלי פטרוזיליה קצוצהשן אחת של שום1 כף סויהרבע כוס יין לבן חצי יבשמעט מלח ופלפלצרור עלי בייבי ומעט חסה קצוצהרבע כוס בוטנים קצוצים קלוייםמעט גבינת רוקפור מפוררת (לפי הטעם)מצרכים לרוטב וינגרט1 כפית חרדל1 כף דבש1 כף חומץ בלסמי5 עלים של בזיליקום קצוצים2 כפות שמן זית2 כפות מיץ תפוזים1 שן שום קצוצהאופן ההכנהבמחבת ווק מחממים מעט שמן זית, מטגנים קלות שום ומוסיפים את הפיטריות הקצוצות ואת עגבניות השרי.מקפיצים מעט ומוסיפים את היין,הסויה הפלפל והמלח.בינתיים עד שהירקות משחימים קלות מכינים את רוטב הויניגרט:בצנצנת שמים את המרכיבים ומשקשקים.מתבלים את עלי הבייבי והחסה ומסדרים בצלחת כמצע לסלט החם.כשהירקות משחימים במחבת מוסיפים את הבוטנים מקפיצים קלות ויוצקים את הסלט החם על הצלחת עם העלים המתובלים.למעלה מפוררים גבינת רוקפור ומקשטים בעשבי התיבול הקצוצים

מצרכים לסלט – מנה אחת
6 עגבניות שרי
6 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
5 עלי בזיליקום קצוצים
5 עלי פטרוזיליה קצוצה
שן אחת של שום
1 כף סויה
רבע כוס יין לבן חצי יבש
מעט מלח ופלפל
צרור עלי בייבי ומעט חסה קצוצה
רבע כוס בוטנים קצוצים קלויים
מעט גבינת רוקפור מפוררת (לפי הטעם)

מצרכים לרוטב וינגרט
1 כפית חרדל
1 כף דבש
1 כף חומץ בלסמי
5 עלים של בזיליקום קצוצים
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ תפוזים
1 שן שום קצוצה

אופן ההכנה
במחבת ווק מחממים מעט שמן זית, מטגנים קלות שום ומוסיפים את הפיטריות הקצוצות ואת עגבניות השרי.

מקפיצים מעט ומוסיפים את היין,הסויה הפלפל והמלח.

בינתיים עד שהירקות משחימים קלות מכינים את רוטב הויניגרט:
בצנצנת שמים את המרכיבים ומשקשקים.

מתבלים את עלי הבייבי והחסה ומסדרים בצלחת כמצע לסלט החם.

כשהירקות משחימים במחבת מוסיפים את הבוטנים מקפיצים קלות ויוצקים את הסלט החם על הצלחת עם העלים המתובלים.

למעלה מפוררים גבינת רוקפור ומקשטים בעשבי התיבול הקצוצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר