מצרכים ל 4 מנות
200 גרם פילה דג סלמון נקי מעור ועצמות
200 גרם פילה מוסר
12 אספרגוסים
12 פרחי ברוקולי
12 שעועית ירוקה שטוחה
גבעות כרישה צעיר מחולק ל 4 חלקים (אחד לכל מנה)
12 כדורי מלון עשויים ע"י כפית פריזיין (אפשר לחתוך לקוביות של 2X2 ס"מ במקום)
100 גרם נבטי צנונית
שמן זית מאיכות מעולה
מלח ים
פלפל
מיץ מלימון טרי סחוט
אופן ההכנה
אידוי הירקות (ללא הנבטים) והדגים במשך 5 דקות בכלי דים-סאם בחום של 100 מעלות.
אופן הגשה
לסדר את הירקות בצלחת, לתבל את המלון בפלפל מלח ולהוסיף, לסדר את הדגים
להוסיף את הנבטים
לתבל במעט שמן זית, מיץ לימון טרי, מלח ופלפל
הערה: ניתן להוסיף מעט שמן שומשום וסויה.