סלט ירקות ירוקים ודגי ים מאודים עם כדורי מלון

מצרכים ל 4 מנות200 גרם פילה דג סלמון נקי מעור ועצמות200 גרם פילה מוסר12 אספרגוסים12 פרחי ברוקולי12 שעועית ירוקה שטוחהגבעות כרישה צעיר מחולק ל 4 חלקים (אחד לכל מנה)12 כדורי מלון עשויים ע"י כפית פריזיין (אפשר לחתוך לקוביות של 2X2 ס"מ במקום)100 גרם נבטי צנוניתשמן זית מאיכות מעולהמלח יםפלפלמיץ מלימון טרי סחוטאופן ההכנהאידוי הירקות (ללא הנבטים) והדגים במשך 5 דקות בכלי דים-סאם בחום של 100 מעלות.אופן הגשהלסדר את הירקות בצלחת, לתבל את המלון בפלפל מלח ולהוסיף, לסדר את הדגיםלהוסיף את הנבטיםלתבל במעט שמן זית, מיץ לימון טרי, מלח ופלפלהערה: ניתן להוסיף מעט שמן שומשום וסויה.

מצרכים ל 4 מנות
200 גרם פילה דג סלמון נקי מעור ועצמות
200 גרם פילה מוסר
12 אספרגוסים
12 פרחי ברוקולי
12 שעועית ירוקה שטוחה
גבעות כרישה צעיר מחולק ל 4 חלקים (אחד לכל מנה)
12 כדורי מלון עשויים ע"י כפית פריזיין (אפשר לחתוך לקוביות של 2X2 ס"מ במקום)
100 גרם נבטי צנונית
שמן זית מאיכות מעולה
מלח ים
פלפל
מיץ מלימון טרי סחוט



אופן ההכנה
אידוי הירקות (ללא הנבטים) והדגים במשך 5 דקות בכלי דים-סאם בחום של 100 מעלות.

אופן הגשה
לסדר את הירקות בצלחת, לתבל את המלון בפלפל מלח ולהוסיף, לסדר את הדגים

להוסיף את הנבטים

לתבל במעט שמן זית, מיץ לימון טרי, מלח ופלפל

הערה: ניתן להוסיף מעט שמן שומשום וסויה.






כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר