חומרים לארבע מנות
2 תפוחי אדמה בינוניים
4 לבבות ארטישוק
400 גר' גרגרי תירס
3 גזרים בינוניים
עלי פטרוזיליה לקישוט
כמון
מיץ לימון סחוט
שום כתוש
שמן זית
מלח
פלפל לבן
פלפל שחור
הוראות הכנה
חותכים את תפוחי האדמה הגזר והארטישוק לקוביות קטנות ולאחר מכאן מאדים אותם כל סוג בנפרד.
נשים את השום הכתוש בתוך קערה נוסיף את הירקות שאידנו ואת גרגירי התירס, נוסיף מיץ לימון סחוט שמן זית מלח פלפל וכמון לפי הטעם.
נערבב ונקשט בעלי פטרוזיליה (קצוצים דק).
* הסלט מוגש בטמפרטורת החדר.