סלט ירקות קריספי בויניגרט סויה ושומשום

2 מנות סלט החומרים לסלט:2 מלפפונים2 עגבניותצנון בינוניבצל אדום בינוניחבילת עיריתכף ג'ינג'ר כבושכף אצות ווקמהחומרים לרוטב:60 מ"ל סויהכף שמן שומשוםמיץ מחצי לימוןקורט צ'ילי יבשכפית שומשום לבן קלויאופן ההכנה:חותכים את העגבניות ל- 4 חלקים, מרוקנים מהן את הגרעינים והמיץ, ופורסים לרצועות דקות וארוכות. את המלפפונים מקלפים ופורסים לאורך ל- 3 חלקים, מוציאים את הגרעינים וחותכים לרצועות דקות וארוכות. את הצנון מקלפים וחותכים לרצועות דקות וארוכות. את הבצל מקלפים וחותכים לרצועות דקות וארוכות. את העירית חותכים לרצועות באורך הרצועות האחרות. את הג'ינג'ר הכבוש קוצצים דק. את אצות הווקמה יש לחלוט במים חמים עד שהן רכות. מסננים אותן וקוצצים דק. שמים בקערה את כל הירקות החתוכים.מערבבים את כל חומרי הרוטב מלבד השומשום.את הרוטב שופכים על הסלט ממש לפני ההגשה, ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.את אצות הווקמה והג'ינג'ר הכבוש ניתן להשיג בחנויות טבע ובמכולות אסייתיות.

2 מנות סלט

החומרים לסלט:
2 מלפפונים
2 עגבניות
צנון בינוני
בצל אדום בינוני
חבילת עירית
כף ג'ינג'ר כבוש
כף אצות ווקמה

חומרים לרוטב:
60 מ"ל סויה
כף שמן שומשום
מיץ מחצי לימון
קורט צ'ילי יבש
כפית שומשום לבן קלוי

אופן ההכנה:
חותכים את העגבניות ל- 4 חלקים, מרוקנים מהן את הגרעינים והמיץ, ופורסים לרצועות דקות וארוכות.
את המלפפונים מקלפים ופורסים לאורך ל- 3 חלקים, מוציאים את הגרעינים וחותכים לרצועות דקות וארוכות.
את הצנון מקלפים וחותכים לרצועות דקות וארוכות.
את הבצל מקלפים וחותכים לרצועות דקות וארוכות.
את העירית חותכים לרצועות באורך הרצועות האחרות.
את הג'ינג'ר הכבוש קוצצים דק.
את אצות הווקמה יש לחלוט במים חמים עד שהן רכות. מסננים אותן וקוצצים דק.
שמים בקערה את כל הירקות החתוכים.
מערבבים את כל חומרי הרוטב מלבד השומשום.
את הרוטב שופכים על הסלט ממש לפני ההגשה, ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.

את אצות הווקמה והג'ינג'ר הכבוש ניתן להשיג בחנויות טבע ובמכולות אסייתיות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר