סלט כוסברה וקולורבי בלימון ושמן זית

 

חומרים:
1 יחידה קולורבי קלוף
צרור גדול של עלי כוסברה טריים
1 שן שום
מיץ מלימון טרי אחד
חופן צנוברים קלויים
מלח ים
שמן זית מאיכות מעולה

אופן ההכנה:
חותכים את הקולורבי לפרוסות ואח"כ למקלונים.
שוטפים היטב את עלי הכוסברה ומפרידים את העלים מהגבעול.
מעבירים לקערה, מערבבים ומתבלים בלימון מלח ושמן זית.
מוסיפים צנוברים ומגישים.


ממתכוני ארוחות קיץ 2008 של מסעדת דיאנא מנצרת במלון דן אכדיה הרצליה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה