חומרים:
1 כרוב לבן
מלח רגיל
מלח לימון
כמון
פלפל לבן
סוכר
1 לימון טרי
שמן זית
חומץ
פטרוזיליה
רצועות גזר דקיקות
אופן ההכנה:
שוטפים את הכרוב וחותכים לרצועות דקות ומניחים במקרר ל- 24 שעות.
לאחר שהכרוב מתייבש והריחות משתחררים, מוסיפים מלח, נגיעת כמון, פלפל לבן וסוכר לפי הטעם, מיץ מלימון טרי אחד, שמן זית, חומץ וקצת מלח לימון.
טועמים ומתקנים את התיבול, בהתאם לצורך.
מעטרים בגרעיני חמניות קלויים, רצועות גזר דקיקות, ועלי פטרוזיליה קצוצה.
צילום בועז לניר