סלט כרוב קולסלאו

 

מרכיבים:
4-5 כפות מיונז אמיתי הלמנס.
1 כרוב לבן קטן חתוך לרצועות דקות.
2 גזר בינוני חתוך לרצועות דקות.
3 כפות חומץ /מיץ לימון.
סוכר, מלח, פלפל לבן.

הוראות הכנה:
מערבבים את הכרוב והגזר בקערה.
מתבלים במלח, חומץ או מיץ הלימון.
נותנים לסלט לנוח כחצי שעה.
לאחר מכן סוחטים את הכרוב והגזר, מוסיפים את המיונז והסוכר, משפרים טעמים ומגישים.

טיפים: ניתן לשדרג ע"י קוביות תפוחי עץ חמוצים, סלרי, שמיר ופטרוזיליה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה