סלט לבבות דקל בנצרי חזרן ("במבושט")

מצרכים (10 מנות)10 לבבות דקל טריים חתוכים לטבעות.1 גמבה אדומה טריה חתוכה לקוביות1 פלפל ירוק חתוך לקוביותחצי בצל סגול קצוץ1 כף חומץ1 כף מיץ לימון טרי1 כפית סוכרקורטוב פלפל לבן מלח לפי הטעם1 כפית רוטב סויה2 כפות יין לבן יבש1 ראש חסה אדומה אופן ההכנהערבב את לבבות הדקל, הגמבה, הפלפל והבצל בקערה גדולה. בקערה נפרדת ערבב את החומץ, מיץ הלימון, הסוכר, הפלפל הלבן, המלח, הסויה והיין הלבן וצוק על הירקות. ערבב היטב והגש על מצע של חסה אדומה

מצרכים (10 מנות)
10 לבבות דקל טריים חתוכים לטבעות.
1 גמבה אדומה טריה חתוכה לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
חצי בצל סגול קצוץ
1 כף חומץ
1 כף מיץ לימון טרי
1 כפית סוכר
קורטוב פלפל לבן
מלח לפי הטעם
1 כפית רוטב סויה
2 כפות יין לבן יבש
1 ראש חסה אדומה

אופן ההכנה
ערבב את לבבות הדקל, הגמבה, הפלפל והבצל בקערה גדולה.

בקערה נפרדת ערבב את החומץ, מיץ הלימון, הסוכר, הפלפל הלבן, המלח, הסויה והיין הלבן וצוק על הירקות.

ערבב היטב והגש על מצע של חסה אדומה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר