fbpx

סלט לבבות דקל ברוטב וינגרט

מצרכים (10 מנות)20 לבבות דקל חתוכים לקוביות 1.5 ס"מ.2 מלפפונים במלח1 גמבה אדומה כבושה1 בצל קצוץ1/4 חבילה פטרוזיליה1 כף שמן זית1 כפית סוכררבע כפית פלפל לבן מי מלח מהמלפפונים הכבושים5 עלי חסה ערבית גדולים לקישוטאופן ההכנהקוצצים היטב את המלפפונים, הגמבה, הבצל והפטרוזיליה בכלי נפרד. מוסיפים את השמן, הסוכר, הפלפל הלבן ומי המלח, מערבבים ומוסיפים לירקות. בקערה נפרדת מניחים את עלי החסה לקישוט, ועליהם את לבבות הדקל. יוצקים מעל את הירקות ואת הרוטב מעל הירקות ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים (10 מנות)
20 לבבות דקל חתוכים לקוביות 1.5 ס"מ.
2 מלפפונים במלח
1 גמבה אדומה כבושה
1 בצל קצוץ
1/4 חבילה פטרוזיליה
1 כף שמן זית
1 כפית סוכר
רבע כפית פלפל לבן
מי מלח מהמלפפונים הכבושים
5 עלי חסה ערבית גדולים לקישוט

אופן ההכנה
קוצצים היטב את המלפפונים, הגמבה, הבצל והפטרוזיליה בכלי נפרד. מוסיפים את השמן, הסוכר, הפלפל הלבן ומי המלח, מערבבים ומוסיפים לירקות. בקערה נפרדת מניחים את עלי החסה לקישוט, ועליהם את לבבות הדקל. יוצקים מעל את הירקות ואת הרוטב מעל הירקות ומגישים.







Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר