סלט מקרל

מוסיפים את המקרל לתערובת הירקות והמיונז, מערבבים ומתבלים
מתכון עם 125 קלוריות של ליטל פיינגרץ, דיאטנית קלינית ברשת סטודיו סי לעיצוב, לחיטוב, לכושר ולהרזיה

רכיבים לכ-2 מנות

2 חתיכות פילה של מקרל מעושן

כף מיונז 5% שומן

1/3 כוס מיץ לימון

1/2 בצל יבש קטן קצוץ

1/2 כוס בצל ירוק קצוץ

1 גבעול סלרי חתוך לקוביות קטנות

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה, חוץ מהמקרל .

מסירים את העור של המקרל ואת העצמות הקטנות.

מועכים בעזרת מזלג את בשר המקרל ליצירת עיסה אחידה.

מוסיפים את המקרל לתערובת הירקות והמיונז, מערבבים ומתבלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר