סלט סביצ'ה קר עם בס סלעים, שערות סלרי נענע ורימונים

מצרכים:2 פילטים של בס ללא עור ועצמותסלרי אמריקאי שלםצרור נענע מופרד לעליםגרעינים מרימון אחד1 לימון4 כפות שמן זית איכותימלח ים אטלנטיפלפל שחור גרוסקולורבי חתוך לגפרוריםאופן ההכנה:סוחטים את הלימון היטב ומניחים את הדג כאשר הוא חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ במיץ הלימון למשך כ- 20 דקות,באמצעות קולפן מקלפים את גבעולי הסלרי ללא העלים. בקערה מערבבים את כל החומרים יחדיו.מתבלים את הסלט במיץ הלימון שבו היה הדג, שמן זית, מלח ופלפל.מפזרים מעל מעט מהרימונים ומגישים.לפרטים נוספים: www.hashef.co.il

מצרכים:
2 פילטים של בס ללא עור ועצמות
סלרי אמריקאי שלם
צרור נענע מופרד לעלים
גרעינים מרימון אחד
1 לימון
4 כפות שמן זית איכותי
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
קולורבי חתוך לגפרורים

אופן ההכנה:
סוחטים את הלימון היטב ומניחים את הדג כאשר הוא חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ במיץ הלימון למשך כ- 20 דקות,
באמצעות קולפן מקלפים את גבעולי הסלרי ללא העלים.
בקערה מערבבים את כל החומרים יחדיו.
מתבלים את הסלט במיץ הלימון שבו היה הדג, שמן זית, מלח ופלפל.
מפזרים מעל מעט מהרימונים ומגישים.

לפרטים נוספים: www.hashef.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר