מצרכים:
2 פילטים של בס ללא עור ועצמות
סלרי אמריקאי שלם
צרור נענע מופרד לעלים
גרעינים מרימון אחד
1 לימון
4 כפות שמן זית איכותי
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
קולורבי חתוך לגפרורים
אופן ההכנה:
סוחטים את הלימון היטב ומניחים את הדג כאשר הוא חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ במיץ הלימון למשך כ- 20 דקות,
באמצעות קולפן מקלפים את גבעולי הסלרי ללא העלים.
בקערה מערבבים את כל החומרים יחדיו.
מתבלים את הסלט במיץ הלימון שבו היה הדג, שמן זית, מלח ופלפל.
מפזרים מעל מעט מהרימונים ומגישים.
לפרטים נוספים: www.hashef.co.il