סלט סלמון ואבוקדו עשיר באומגה 3 ואומגה 9

למזוג מעל שמן זית ומיץ לימון. לערבב את הסלט ולהגיש קר
מתכון של ליטל פינגרץ, דיאטנית קלינית ברשת סטודיו סי. קלוריות לסלט: כ- 400 קלוריות

רכיבים

4 כוסות עלי תרד חתוכים דק

1/2 כוס ברוקולי מאודה קצוץ דק

1/2 אבוקדו בינוני חתוך לקוביות

חצי בצל סגול פרוס לפרוסות

100 גרם חתיכות קטנות של סלמון אפוי

כף שמיר טרי קצוץ

כף שמן זית

כף מיץ לימון

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

לחתוך את הבצל לפרוסות.

להפריד את גבעולי הברוקולי מהגזע הגדול ולאדות קלות.

לחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות.

לערבב בקערה את הברוקולי עם הבצל, האבוקדו והשמיר.

להוסיף את חתיכות הסלמון.

למזוג מעל שמן זית ומיץ לימון.

לערבב את הסלט ולהגיש קר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר