רכיבים
4 כוסות עלי תרד חתוכים דק
1/2 כוס ברוקולי מאודה קצוץ דק
1/2 אבוקדו בינוני חתוך לקוביות
חצי בצל סגול פרוס לפרוסות
100 גרם חתיכות קטנות של סלמון אפוי
כף שמיר טרי קצוץ
כף שמן זית
כף מיץ לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לחתוך את הבצל לפרוסות.
להפריד את גבעולי הברוקולי מהגזע הגדול ולאדות קלות.
לחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות.
לערבב בקערה את הברוקולי עם הבצל, האבוקדו והשמיר.
להוסיף את חתיכות הסלמון.
למזוג מעל שמן זית ומיץ לימון.
לערבב את הסלט ולהגיש קר.