סלט סלק ורוקפור בדבש

 

החומרים ל-4-6 מנות:
500 ג' סלק מבושל
1 לימון
2 כפות שמן זית
1 כף דבש
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
1 שקית עלי בייבי או רוקט
100 ג' גבינת רוקפור מפוררת
1 כף אגוזים כתושים.

אופן ההכנה:
פורסים את הסלק לפרוסות דקות. מגררים מהלימון את הקליפה וסוחטים את המיץ. מערבבים את מיץ הלימון עם השמן, הדבש, המלח והפלפל.
מסדרים את פרוסות הסלק בשכבה אחת, כשהן חופפות זו לזו, על גבי צלחת הגשה.
מקפיצים את העלים ברוטב ועורמים במרכז הצלחת.
מפוררים על הסלט את גבינת הרוקפור, זורים את קליפת הלימון המגוררת ואת האגוזים הכתושים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה