סלט סלק ותפוחים

רשת קפה ביגה מציעה מתכון מרענן עם טוויסט מתקתק שלכל אחד ממרכיביו יש תכונות התורמות לבריאותנו

להניח בקערה את הסלק. מעליו לבזוק את שמן הזית, מיץ הלימון והסילאן. צילום קונספטיק
להניח בקערה את הסלק. מעליו לבזוק את שמן הזית, מיץ הלימון והסילאן. צילום קונספטיק

רכיבים ל-2 מנות

1 סלק בינוני חתוך למקלות דקים

1 תפוח עץ חתוך למקלות דקים

50 גרם אגוזי מלך שבורים

50 חמוציות

½ גבעול סלרי פרוס דק

5 עלי בזיליקום פרוסים

100 גרם עלים צעירים או רוקט

30 גרם סילאן

4 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

100 גרם גבינת רוקפור מגורדת או טבעות גבינת עזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם לבחירה

אופן ההכנה

להניח בקערה את הסלק.

מעליו לבזוק את שמן הזית, מיץ הלימון והסילאן.

להוסיף את יתר המרכיבים.

לערבב היטב ולהעביר  לקערת הגשה יפה.

למעלה להוסיף את הגבינה המגורדת.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה