רכיבים ל-2 מנות
1 סלק בינוני חתוך למקלות דקים
1 תפוח עץ חתוך למקלות דקים
50 גרם אגוזי מלך שבורים
50 חמוציות
½ גבעול סלרי פרוס דק
5 עלי בזיליקום פרוסים
100 גרם עלים צעירים או רוקט
30 גרם סילאן
4 כפות שמן זית
מיץ מ- ½ לימון
100 גרם גבינת רוקפור מגורדת או טבעות גבינת עזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם – לבחירה
אופן ההכנה
להניח בקערה את הסלק ומעליו לבזוק שמן זית, מיץ לימון וסילאן.
להוסיף את יתר הרכיבים.
לערבב היטב.
להעביר לקערת הגשה יפה.
להוסיף למעלה את הגבינה המגורדת או טבעות גבינה מטוגנות.