ל- 4 מנות/סועדים
חומרים:
200 גר' פילה סלמון טרי חתוך לרצועות
200 גר' פילה יילוטייל (אינטיאס) חתוך לרצועות
200 גר' סורימי (בשר סרטנים מעובד) חתוך לרצועות
400 גר' עליי בייבי מעורב
50 גר' שומשום
חומרים לרוטב:
¼ כוס רוטב סויה
כף ג'ינגר כתוש טרי
½ כוס מירין (ניתן להשיג בחנויות מזרח ומערב)
2 כפות שמן שומשום
אופן ההכנה:
מערבבים לקערה גדולה את כל החומרים ביחד, ויוצקים את הרוטב מעל.
מעבירים לקערות אישיות ומפזרים שומשום מעל.
ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
