סלט סנבאייסו (סשימי)

ל- 4 מנות/סועדים חומרים: 200 גר' פילה סלמון טרי חתוך לרצועות200 גר' פילה יילוטייל (אינטיאס) חתוך לרצועות200 גר' סורימי (בשר סרטנים מעובד) חתוך לרצועות400 גר' עליי בייבי מעורב50 גר' שומשוםחומרים לרוטב:¼ כוס רוטב סויהכף ג'ינגר כתוש טרי½ כוס מירין (ניתן להשיג בחנויות מזרח ומערב)2 כפות שמן שומשום אופן ההכנה:מערבבים לקערה גדולה את כל החומרים ביחד, ויוצקים את הרוטב מעל. מעבירים לקערות אישיות ומפזרים שומשום מעל.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 4 מנות/סועדים

חומרים:
200 גר' פילה סלמון טרי חתוך לרצועות
200 גר' פילה יילוטייל (אינטיאס) חתוך לרצועות
200 גר' סורימי (בשר סרטנים מעובד) חתוך לרצועות
400 גר' עליי בייבי מעורב
50 גר' שומשום

חומרים לרוטב:
¼ כוס רוטב סויה
כף ג'ינגר כתוש טרי
½ כוס מירין (ניתן להשיג בחנויות מזרח ומערב)
2 כפות שמן שומשום


אופן ההכנה:
מערבבים לקערה גדולה את כל החומרים ביחד, ויוצקים את הרוטב מעל.
מעבירים לקערות אישיות ומפזרים שומשום מעל.




ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר