fbpx

סלט עדשים שחורים קר עם כוסברה, גזר בתיבול עדין של שמן זית ובלסמי

מרכיבים300 גרם עדשים שחורות2 גזרים חתוכים לקוביותבצל חתוך לקוביותרבע כוס שמן זיתשליש כוס חומץ בלסמיצרור כוסברה קצוצה דקמלח ופלפל גרוס לפי הטעםאופן הכנהמבשלים את העדשים במים עד למצב אל דנטה. מסננים ומצננים. מטגנים בצל וגזר במעט שמן זית עד לריכוך והזהבה קלה. מסננים ומצננים.בקערה מערבבים את תערובת העדשים עם הבצל והגזר, מוסיפים מעט שמן זית, כוסברה, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ומערבבים היטב. את המנה מומלץ להגיש עם דג צרוב (בס, מוסר, דניס או בורי) על הגריל עם מעט מלח, פלפל ושמן זית.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
300 גרם עדשים שחורות
2 גזרים חתוכים לקוביות
בצל חתוך לקוביות
רבע כוס שמן זית
שליש כוס חומץ בלסמי
צרור כוסברה קצוצה דק
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן הכנה
מבשלים את העדשים במים עד למצב אל דנטה.

מסננים ומצננים.

מטגנים בצל וגזר במעט שמן זית עד לריכוך והזהבה קלה.

מסננים ומצננים.

בקערה מערבבים את תערובת העדשים עם הבצל והגזר, מוסיפים מעט שמן זית, כוסברה, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ומערבבים היטב.

את המנה מומלץ להגיש עם דג צרוב (בס, מוסר, דניס או בורי) על הגריל עם מעט מלח, פלפל ושמן זית.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר