סלט עדשים

שף ירון שנבל מקופינאס – ביסטרו ים תיכוני בצור משה מציע מתכון לתוספת עשירה וצבעונית לכל מנה שיכולה לשמש גם כארוחה חגיגית משביעה ומזינה בפני עצמה

מערבבים את כל המרכיבים למעט השקדים והפרמז'ן. מפזרים את השקדים והפרמז'ן מעל הסלט
מערבבים את כל המרכיבים למעט השקדים והפרמז'ן. מפזרים את השקדים והפרמז'ן מעל הסלט

מצרכים

חופן עלי כוסברה קצוצה

חופן עלי פטרוזיליה קצוצה

חופן עלי נענע

חופן בצל ירוק קצוץ

100 גרם עדשים שחורות מבושלות

2 כפות חמוציות

1 כף שקדים קלויים קצוצים

1 כף גבינת פרמז'ן

מצרכים לרוטב ויניגרט לימון

10 גר' לימון כבוש – כף

30 גר' מיץ לימון – כף וחצי

1שן שום כתושה

20 גר' סוכר – כפית

קורט מלח

קורט פלפל שחור

100 גר' שמן זית – חצי כוס

אופן הכנת הסלט

מערבבים את כל המרכיבים למעט השקדים והפרמז'ן.

מפזרים את השקדים והפרמז'ן מעל הסלט.

אופן הכנת הרוטב

מערבבים את כל המרכיבים למעט מהשמן בבלנדר.

תוך כדי הערבוב מזלפים את השמן בהדרגה.

ניתן לשמור בקירור עד 4 ימים.

למתכונים נוספים מהמטבח האיטלקי-ים תיכוני

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה