fbpx

סלט עלים וצ'יפס בטטה

חומרים לסלט למנה אחת75 גר' עלי חסה נקיים שטופים ויבשים75 גר' עלי בייבי נקיים שטופים ויבשים20 גר' בצל סגול פרוס לטבעות דקות4 עגבניות שרי פרוסות לחצי 40 גר' מלפפון ירוק חתוך לפרוסות דקות80 גר' גבינת פטה מאיכות טובה50 גר' ויניגרט הדרים30 גר' צ'יפס בטטהחומרים לויניגרט הדריםכפית חרדל דיז'וןחצי שן שום כתושה10 מיליליטר חומץ בן יין140 מיליליטר שמן זית מאיכות טובה16 מיליליטר מיץ לימון32 מיליליטר מיץ תפוזיםמלח פלפל לבןהכנהמערבבים היטב את כל החומרים יחד ומאחסנים בקירור עד לשימוש.חומרים לצ'יפס בטטהבטטה בינונית קלופה2 כפות קמחמלחשמן לטיגון עמוקהכנהבעזרת קולפן תפוחי אדמה פורסים את הבטטה לרצועות דקות. שמים בקערה את הקמח ואת רצועות הבטטה ומערבבים בעדינות. מוציאים את פרוסות הבטטה ומנערים משאריות הקמח. מחממים את השמן ומטגנים את רצועות הבטטה עד שהן מתחילות להשחים. חשוב לערבב כדי למנוע הדבקות. מוציאים ומניחים את הצ'יפס על נייר סופג. ממליחים ומניחים להתקרר.הכנת הסלטמניחים בקערה גדולה את כל הירק מוסיפים את הרוטב ומערבבים עד לעטיפת כל הירק ברוטב. מניחים בצלחת הגשה את הירק. מפוררים את הגבינה ומניחים את צ'יפס הבטטה מעל.מגישים מיד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לסלט למנה אחת
75 גר' עלי חסה נקיים שטופים ויבשים
75 גר' עלי בייבי נקיים שטופים ויבשים
20 גר' בצל סגול פרוס לטבעות דקות
4 עגבניות שרי פרוסות לחצי
40 גר' מלפפון ירוק חתוך לפרוסות דקות
80 גר' גבינת פטה מאיכות טובה
50 גר' ויניגרט הדרים
30 גר' צ'יפס בטטה

חומרים לויניגרט הדרים
כפית חרדל דיז'ון
חצי שן שום כתושה
10 מיליליטר חומץ בן יין
140 מיליליטר שמן זית מאיכות טובה
16 מיליליטר מיץ לימון
32 מיליליטר מיץ תפוזים
מלח
פלפל לבן

הכנה
מערבבים היטב את כל החומרים יחד ומאחסנים בקירור עד לשימוש.

חומרים לצ'יפס בטטה
בטטה בינונית קלופה
2 כפות קמח
מלח
שמן לטיגון עמוק

הכנה
בעזרת קולפן תפוחי אדמה פורסים את הבטטה לרצועות דקות. שמים בקערה את הקמח ואת רצועות הבטטה ומערבבים בעדינות. מוציאים את פרוסות הבטטה ומנערים משאריות הקמח. מחממים את השמן ומטגנים את רצועות הבטטה עד שהן מתחילות להשחים. חשוב לערבב כדי למנוע הדבקות. מוציאים ומניחים את הצ'יפס על נייר סופג. ממליחים ומניחים להתקרר.

הכנת הסלט
מניחים בקערה גדולה את כל הירק מוסיפים את הרוטב ומערבבים עד לעטיפת כל הירק ברוטב. מניחים בצלחת הגשה את הירק. מפוררים את הגבינה ומניחים את צ'יפס הבטטה מעל.
מגישים מיד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר