חומרים:
350 גרם (1 שקית) תערובת עלים לסלט
2 רימונים
150 גרם גבינת רוקפור או גורגונזולה
לרוטב:
1 כפית חרדל
1 כפית דבש
100 מ"ל (1/3 כוס) חומץ בן יין
250 מ"ל (1 כוס) שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
חוצים את הרימונים בסכין, אוחזים את הרימון החצוי בכף היד ובעזרת כף עץ מכים על קליפתו מעל קערה, כך שכל הגרעינים ייפלו לתוכה. מעבירים את גרעיני הרימון לקופסה סגורה.
חותכים את הגבינה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ ומעבירים לשקית.
הרוטב:
מניחים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת קטנה, סוגרים ומערבבים היטב.
הגשה:
מניחים את תערובת העלים בקערה.
מפזרים גרגירי רימון ומערבבים עם הרוטב.
מפזרים מעל הסלט את קוביות הגבינה.
המתכון מתוך ספר הבכורה בהוצאת rest: ארוחות לכל הזמנים The best of rest
קבוצת מותגי rest כוללת את אתר rest.co.il – פורטל התוכן, המתכונים ומנוע חיפוש המסעדות הגדול בארץ באנגלית ובעברית, מגזין rest ואתר restb2b.co.il המיועדים לאנשי הקולינריה, אתר restaway.co.il להזמנות טייק-אווי ברחבי הארץ.