סלט עלי בייבי, אגסים, אגוזי מלך וגבינה כחולה ברוטב ויניגרט קברנה מתקתק

זהו מתכון פשוט וקלאסי של ויניגרט. עם התוספת של ריבת היין מתקבל טעם מעניין

חומרים לרוטב:
1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה תשבי
2 כפות ריבת קברנה פטיט סירה תשבי
2 שן שום טרי מעוכה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל גרוס

חומרים לסלט:
צרור עלי בייבי שטופים
צרור עליי רוקט טריים
1 ראש אנדיב מופרד לעלים
1 אגס גדול פרוס רק
1/3 כוס אגוזי מלך שבורים גס
100 גרם גבינה כחולה מפוררת גס.

אופן ההכנה:
מניחים בקערה את עליי הבייבי, רוקט, אנדיב.
מפזרים מעל אגוזי מלך, פרוסות אגס וגבינה כחולה.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב עד שהם מתחברים.
ויוצקים על הסלט בצורה אחידה ממש לפני ההגשה.

את סדרת הגורמה  Fine Food by Oshra Tishbi מובילות ריבות היין הייחודיות ליקב תשבי, שנרקחו ע"י אושרה תשבי בהשראת סביבת היקב והמסעדה.
בסדרה 5 ריבות יין מחמשת הזנים: שרדונה, פורט, קברנה-פטיט-סירה, מוסקט אדום ומוסקט לבן.
המוצרים נמכרים בחנויות ובמעדניות מובחרות בארץ וברחבי העולם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר