מתכון ל- 3 מנות
קלוריות למנה: 150 קלוריות
רכיבים:
חבילת עלי בייבי
4 משמשים חתוכים לקוביות
2 נקטרינות חתוכות לריבועים
2 כפות חצאי אגוזי מלך
רכיבים לרוטב:
2 כפות שמן זית
כף דבש או סילאן
2 שיני שום כתושות
3 כפות חומץ בן יין
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל רכיבי הסלט בקערה.
מערבבים את רכיבי הרוטב, יוצקים אותו מעל תערובת הסלט ומערבבים היטב.
שומרים בקירור לפני הגשה.
ליטל פיינגרץ היא דיאטנית קלינית ברשת סטודיו סי, לעיצוב, חיטוב, כושר והרזיה