סלט עלי בייבי עם תפוחים,גורגונזולה ורוטב ויניגרט

 

חומרים:
1 שקית תערובת עלי בייבי
1 כפית חרדל
1 כפית דבש
1 כוס סיידר
1 כף חומץ בלסמי
חצי כפית מלח
קורט סוכר
תערובת שמנים זית וקנולה (חצי חצי)

אופן ההכנה:
מכניסים לבלנדר את כל המצרכים, מפעילים,ומוזגים השמן באיטיות עד הכנת הרוטב.

לתפוחים במרינדה

חומרים:
1 ק"ג תפוחים פרוסים דק (ללא הליבה)
1 כוס סיידר
חצי כפית קינמון
2 ציפורן שלמים
חצי כוס סוכר
1 כוס מים

אופן ההכנה:
מבשלים יחד עד לרתיחה.

הגשה:
מערבבים העלים בויניגרט, מפזרים מעל את התפוחים בנדיבות,
ועליהם מפזרים גבינת גורגונזולה (רוקפור) איכותית.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה