fbpx

סלט עלי בייבי עם תפוחים,גורגונזולה ורוטב ויניגרט

חומרים:1 שקית תערובת עלי בייבי1 כפית חרדל1 כפית דבש1 כוס סיידר1 כף חומץ בלסמי חצי כפית מלחקורט סוכרתערובת שמנים זית וקנולה (חצי חצי)אופן ההכנה:מכניסים לבלנדר את כל המצרכים, מפעילים,ומוזגים השמן באיטיות עד הכנת הרוטב.לתפוחים במרינדהחומרים:1 ק"ג תפוחים פרוסים דק (ללא הליבה)1 כוס סיידרחצי כפית קינמון 2 ציפורן שלמיםחצי כוס סוכר1 כוס מיםאופן ההכנה:מבשלים יחד עד לרתיחה.הגשה:מערבבים העלים בויניגרט, מפזרים מעל את התפוחים בנדיבות,ועליהם מפזרים גבינת גורגונזולה (רוקפור) איכותית.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 שקית תערובת עלי בייבי
1 כפית חרדל
1 כפית דבש
1 כוס סיידר
1 כף חומץ בלסמי
חצי כפית מלח
קורט סוכר
תערובת שמנים זית וקנולה (חצי חצי)

אופן ההכנה:
מכניסים לבלנדר את כל המצרכים, מפעילים,ומוזגים השמן באיטיות עד הכנת הרוטב.

לתפוחים במרינדה

חומרים:
1 ק"ג תפוחים פרוסים דק (ללא הליבה)
1 כוס סיידר
חצי כפית קינמון
2 ציפורן שלמים
חצי כוס סוכר
1 כוס מים

אופן ההכנה:
מבשלים יחד עד לרתיחה.

הגשה:
מערבבים העלים בויניגרט, מפזרים מעל את התפוחים בנדיבות,
ועליהם מפזרים גבינת גורגונזולה (רוקפור) איכותית.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר