מצרכים לסלט:
(כמות לכ- 5 סועדים)
3 כוסות עלי פטרוזליה טריים/ עלי בייבי
1/2 כוס שבבי שקדים
50 גרם גבינה צפתית מגוררת
3/4 כוס גרגירי רימון (כיום ניתן לקנות בסופר גרירים קלופים ומוכנים)
לרוטב:
2 כפות שמן קנולה
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ רימונים
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
1 כף חומץ תפוחים
1 שן שום כתושה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
הכנת הסלט:
מניחים את עלי הירק בקערת הגשה.
מוסיפים את השקדים, הגבינה והרימון ומערבבים בקלילות. מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים מעל לסלט ומערבבים.
המתכון מאת חברת "ביו תור" – חקלאות אורגנית בקיבוץ שדה אליהו