סלט עלי חסה/פטרוזיליה עם גבינה צפתית שקדים ורימונים

מצרכים לסלט:(כמות לכ- 5 סועדים)3 כוסות עלי פטרוזליה טריים/ עלי בייבי1/2 כוס שבבי שקדים50 גרם גבינה צפתית מגוררת3/4 כוס גרגירי רימון (כיום ניתן לקנות בסופר גרירים קלופים ומוכנים)לרוטב:2 כפות שמן קנולה2 כפות שמן זית2 כפות מיץ רימונים1 כף מיץ לימון סחוט טרי1 כף חומץ תפוחים1 שן שום כתושה1/2 כפית מלח1/2 כפית סוכרהכנת הסלט:מניחים את עלי הירק בקערת הגשה.מוסיפים את השקדים, הגבינה והרימון ומערבבים בקלילות. מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים מעל לסלט ומערבבים.המתכון מאת חברת "ביו תור" – חקלאות אורגנית בקיבוץ שדה אליהו

מצרכים לסלט:
(כמות לכ- 5 סועדים)
3 כוסות עלי פטרוזליה טריים/ עלי בייבי
1/2 כוס שבבי שקדים
50 גרם גבינה צפתית מגוררת
3/4 כוס גרגירי רימון (כיום ניתן לקנות בסופר גרירים קלופים ומוכנים)

לרוטב:
2 כפות שמן קנולה
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ רימונים
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
1 כף חומץ תפוחים
1 שן שום כתושה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר

הכנת הסלט:
מניחים את עלי הירק בקערת הגשה.
מוסיפים את השקדים, הגבינה והרימון ומערבבים בקלילות. מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים מעל לסלט ומערבבים.


המתכון מאת חברת "ביו תור" – חקלאות אורגנית בקיבוץ שדה אליהו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר