סלט עלי תרד רענן

לערבב את המרכיבים הבאים:עלי תרד טריים שטופים (בכמות שמספיקה לקערת סלט)2. עגבניות חתוכות לפלחים דקים1. מלפפון חתוך לפלחים גסים½ תפוח חתוך לפלחים דקים30 גר' אגוזי מלך קלויים4. פטריות פרוסות דק6. זיתי קלמטה או טאסוס שלמים מגולענים50 גר' גבינת עיזים (פרומעז למשל) קרועה לחתיכות בינוניות (כ-1/4 פרוסה לערך)1/2 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות 4. עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות דקותלהוסיף שמן זית, מיץ לימון ומלח – לפי הטעםשף אדר קפלן-מור, ייעוץ קולינארי, 052-5014133

לערבב את המרכיבים הבאים:
עלי תרד טריים שטופים (בכמות שמספיקה לקערת סלט)
2. עגבניות חתוכות לפלחים דקים
1. מלפפון חתוך לפלחים גסים
½ תפוח חתוך לפלחים דקים
30 גר' אגוזי מלך קלויים
4. פטריות פרוסות דק
6. זיתי קלמטה או טאסוס שלמים מגולענים
50 גר' גבינת עיזים (פרומעז למשל) קרועה לחתיכות בינוניות (כ-1/4 פרוסה לערך)
1/2 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
4. עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות דקות
להוסיף שמן זית, מיץ לימון ומלח – לפי הטעם

שף אדר קפלן-מור, ייעוץ קולינארי, 052-5014133

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר