לערבב את המרכיבים הבאים:
עלי תרד טריים שטופים (בכמות שמספיקה לקערת סלט)
2. עגבניות חתוכות לפלחים דקים
1. מלפפון חתוך לפלחים גסים
½ תפוח חתוך לפלחים דקים
30 גר' אגוזי מלך קלויים
4. פטריות פרוסות דק
6. זיתי קלמטה או טאסוס שלמים מגולענים
50 גר' גבינת עיזים (פרומעז למשל) קרועה לחתיכות בינוניות (כ-1/4 פרוסה לערך)
1/2 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
4. עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות דקות
להוסיף שמן זית, מיץ לימון ומלח – לפי הטעם
שף אדר קפלן-מור, ייעוץ קולינארי, 052-5014133