סלט פטוש עם קוביות לחם

מתכון של שף אבי לוי עבור מאפיית ברמן בשימוש בלחם 100% שיפון קל של מותג לחם הארץ מבית מאפיית ברמן שמתאים במיוחד לחולים סוכרתיים וטרום סוכרתיים

מערבבים את הרוטב עם כל המצרכים ומניחים מעל את קוביות הלחם
מערבבים את הרוטב עם כל המצרכים ומניחים מעל את קוביות הלחם

מצרכים ל-4 מנות

1/2 כוס תערובת עלי רוקט וארוגולה

1/2 כוס עלי נענע

1/2 כוס עלי בייבי

1/2 כוס חמוציות

1/4 כוס אגוזים

4 פרוסות לחם 100% שיפון קל "לחם הארץ"

לרוטב

2 כפות דבש

1 כפית לימון

3 כפות שמן זית

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל

אופן ההכנה

חותכים את פרוסות הלחם לקוביות.

מפזרים בתבנית וזורים מעט שמן זית, מלח ופלפל.

מכניסים לתנור וקולים עד לקבלת קוביות לחם שחומות וקלויות.

מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.

מערבבים את הרוטב עם כל המצרכים ומניחים מעל את קוביות הלחם.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה