סלט פטוש

3 עגבניות בינוניות2 מלפפונים3 בלצלים לבניםחצי כוס פטרוזליה קצוצהרבע כוס כוסברה קצוצה (ניתן להחליף בעלי נענע)1 כף שמן זיתחצע לימון סחוטמלחפלפל שחוק2 פיתותמעט שמן זיתההכנהחותכים את הירקות לקוביותמוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה (או הנענע) ומתבלים בשמן, לימון, פלפל ומלחחוצים את הפיתות ושתי פרוסות שטוחות ועגולות ומורחים במעט שמן זיתחותכים לחתיכות קטנות (2X2 ס"מ לערך) קולים בתנור עד שהפיתות מזהיבות מעטמוסיפים את הפיתות ומגישיםהערה : אם מכינים את הסלט לפני הארוחה יש להוסיף את הפיתות לפני ההגשה כדי למנוע הרטבות יתר שלהםצילום : מור סגל

3 עגבניות בינוניות
2 מלפפונים
3 בלצלים לבנים
חצי כוס פטרוזליה קצוצה
רבע כוס כוסברה קצוצה (ניתן להחליף בעלי נענע)
1 כף שמן זית
חצע לימון סחוט
מלח
פלפל שחוק
2 פיתות
מעט שמן זית

ההכנה
חותכים את הירקות לקוביות
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה (או הנענע) ומתבלים בשמן, לימון, פלפל ומלח
חוצים את הפיתות ושתי פרוסות שטוחות ועגולות ומורחים במעט שמן זית
חותכים לחתיכות קטנות (2X2 ס"מ לערך)
קולים בתנור עד שהפיתות מזהיבות מעט
מוסיפים את הפיתות ומגישים

הערה : אם מכינים את הסלט לפני הארוחה יש להוסיף את הפיתות לפני ההגשה כדי למנוע הרטבות יתר שלהם

צילום : מור סגל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר