סלט פטוש

 

3 עגבניות בינוניות
2 מלפפונים
3 בלצלים לבנים
חצי כוס פטרוזליה קצוצה
רבע כוס כוסברה קצוצה (ניתן להחליף בעלי נענע)
1 כף שמן זית
חצע לימון סחוט
מלח
פלפל שחוק
2 פיתות
מעט שמן זית

ההכנה
חותכים את הירקות לקוביות
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה (או הנענע) ומתבלים בשמן, לימון, פלפל ומלח
חוצים את הפיתות ושתי פרוסות שטוחות ועגולות ומורחים במעט שמן זית
חותכים לחתיכות קטנות (2X2 ס"מ לערך)
קולים בתנור עד שהפיתות מזהיבות מעט
מוסיפים את הפיתות ומגישים

הערה : אם מכינים את הסלט לפני הארוחה יש להוסיף את הפיתות לפני ההגשה כדי למנוע הרטבות יתר שלהם

צילום : מור סגל






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה