סלט פיצוחים

חומרים ל- 6 – 8 סועדים:2 כוסות עלי פטרוזיליה מופרדים1 כוס עלי כוסברה מופרדים4 בצלים ירוקים קצוצים החלק הירוק בלבד1 כוס עלי נענע מופרדים1 כוס עלי בזיליקום מופרדים½ כוס עירית שומית (עירית בניחוח שום להשיג בדוכני הירק) קצוצה גס2 כוסות עלי ארוגולה קטנים ללא הגבעולים2 כוסות תערובת פיצוחים כגון ג'עלה או תערובת של פקאן סיני, בוטנים מטוגנים, בוטנים מקורמלים, פפאיה יבשה קצוצה, חמוציות מיובשות, צימוקים כהים אננס מסוכר קצוץ קשיו גרעיני חמניה ודלעת, וכו'מיץ סחוט מ- 1 לימון גדולמלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם4 כפות שמן זית מעולהאופן ההכנה:בקערה רחבה מערבבים את כל סוגי העלים.ממש לפני ההגשה יוצקים את הלימון ושמן הזית.מוסיפים את תערובת הפיצוחים והפירות היבשים.מערבבים בקלילות בעזרת כפות ידיים שטופות ונקיות ומגישים מייד. נהדר לבד או לליווי דגים ובשרים על האש.

חומרים ל- 6 – 8 סועדים:
2 כוסות עלי פטרוזיליה מופרדים
1 כוס עלי כוסברה מופרדים
4 בצלים ירוקים קצוצים החלק הירוק בלבד
1 כוס עלי נענע מופרדים
1 כוס עלי בזיליקום מופרדים
½ כוס עירית שומית (עירית בניחוח שום להשיג בדוכני הירק) קצוצה גס
2 כוסות עלי ארוגולה קטנים ללא הגבעולים
2 כוסות תערובת פיצוחים כגון ג'עלה או תערובת של פקאן סיני, בוטנים מטוגנים, בוטנים מקורמלים, פפאיה יבשה קצוצה, חמוציות מיובשות, צימוקים כהים אננס מסוכר קצוץ קשיו גרעיני חמניה ודלעת, וכו'
מיץ סחוט מ- 1 לימון גדול
מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
4 כפות שמן זית מעולה

אופן ההכנה:
בקערה רחבה מערבבים את כל סוגי העלים.
ממש לפני ההגשה יוצקים את הלימון ושמן הזית.
מוסיפים את תערובת הפיצוחים והפירות היבשים.
מערבבים בקלילות בעזרת כפות ידיים שטופות ונקיות ומגישים מייד.
נהדר לבד או לליווי דגים ובשרים על האש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר