סלט פירות טרופיים על מרק מלון ושבבי אגוז ברזיל

חומרים ל-4 מנות:1 אננס1 קיווי 1 מנגו1 אגס1 פאפיה1 כוס מיץ תפוחים טבעי 1 מלון כתום 1 מלון ירוק1 כפית מי ורדים 1 כף אגוז ברזיל קצוץ כפית עלי נענע קצוצהאופן ההכנה:חותכים את הפירות לסלט לקוביות שוות.משרים במיץ תפוחים כשעה.מקלפים את המלונים וטוחנים בבלנדר בנפרד.מסננים במסננת דקה. מניחים במרכז צלחת את הסלט פירות בתוספת הנענע הקצוצה. בוזקים מסביב את שני צבעי המלון בתוספת מי ורדים.מפזרים מעל את שבבי האגוז ומגישים קר.מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169

חומרים ל-4 מנות:
1 אננס
1 קיווי
1 מנגו
1 אגס
1 פאפיה
1 כוס מיץ תפוחים טבעי
1 מלון כתום
1 מלון ירוק
1 כפית מי ורדים
1 כף אגוז ברזיל קצוץ
כפית עלי נענע קצוצה

אופן ההכנה:
חותכים את הפירות לסלט לקוביות שוות.
משרים במיץ תפוחים כשעה.
מקלפים את המלונים וטוחנים בבלנדר בנפרד.
מסננים במסננת דקה.
מניחים במרכז צלחת את הסלט פירות בתוספת הנענע הקצוצה.
בוזקים מסביב את שני צבעי המלון בתוספת מי ורדים.
מפזרים מעל את שבבי האגוז ומגישים קר.


מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר