חומרים ל-4 מנות:
1 אננס
1 קיווי
1 מנגו
1 אגס
1 פאפיה
1 כוס מיץ תפוחים טבעי
1 מלון כתום
1 מלון ירוק
1 כפית מי ורדים
1 כף אגוז ברזיל קצוץ
כפית עלי נענע קצוצה
אופן ההכנה:
חותכים את הפירות לסלט לקוביות שוות.
משרים במיץ תפוחים כשעה.
מקלפים את המלונים וטוחנים בבלנדר בנפרד.
מסננים במסננת דקה.
מניחים במרכז צלחת את הסלט פירות בתוספת הנענע הקצוצה.
בוזקים מסביב את שני צבעי המלון בתוספת מי ורדים.
מפזרים מעל את שבבי האגוז ומגישים קר.
מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169