fbpx

סלט פירות טרופיים על מרק מלון ושבבי אגוז ברזיל

חומרים ל-4 מנות1 אננס1 קיווי 1 מנגו1 אגס1 פאפיה1 כוס מיץ תפוחים טבעי 1 מלון כתום 1 מלון ירוק1 כפית מי ורדים 1 כף אגוז ברזיל קצוץ כפית עלי נענע קצוצהאופן הכנהחותכים את הפירות לסלט לקוביות שוות ומשרים במיץ תפוחים כשעה.מקלפים את המלונים וטוחנים בבלנדר בנפרד ומסננים במסננת דקה. מניחים במרכז צלחת את הסלט פירות בתוספת הנענע הקצוצה.בוזקים מסביב את שני צבעי המלון בתוספת המי ורדים, מפזרים מעט את שבבי האגוז ומגישים קר.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-4 מנות
1 אננס
1 קיווי
1 מנגו
1 אגס
1 פאפיה
1 כוס מיץ תפוחים טבעי
1 מלון כתום
1 מלון ירוק
1 כפית מי ורדים
1 כף אגוז ברזיל קצוץ
כפית עלי נענע קצוצה

אופן הכנה
חותכים את הפירות לסלט לקוביות שוות ומשרים במיץ תפוחים כשעה.

מקלפים את המלונים וטוחנים בבלנדר בנפרד ומסננים במסננת דקה.

מניחים במרכז צלחת את הסלט פירות בתוספת הנענע הקצוצה.

בוזקים מסביב את שני צבעי המלון בתוספת המי ורדים, מפזרים מעט את שבבי האגוז ומגישים קר.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר