סלט פנצנלה

 

הסלט האיטלקי הכי טעים שיש, וכזה שגם חוסך כסף: אחד המרכיבים העיקריים בו הוא לחם משלשום. קערית גדושה בסלט כזה יכולה לשמש ארוחה קלה או מנה ראשונה משביעה מאוד בארוחה מורכבת יותר.

החומרים הדרושים
חצי כיכר לחם כפרי לא טרי
6 עגבניות בשלות מאוד
1 בצל (עדיף סגול)
4 שיני שום קלופות ופרוסות דק
20 זיתים שחורים מזן 'קלמטה'
חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים גס
שליש כוס שמן זית כתית מעולה של "עץ הזית בריאות מהטבע"
רבע כוס חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור גרוס, טרי

אופן ההכנה
1. מסירים את קרום הלחם ופורסים לקוביות בגודל 2 על 2 ס"מ.

2. חותכים את הבצל לקוביות באותו גודל ואז מפרידים את הגלדים בכל קובייה.

מערבבים את כל חומרי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מייד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה