fbpx

סלט פסטה עם רימונים

מותג ברילה מציע לקראת ראש השנה מתכון פסטה עם סמל החג – הרימון. קל להכנה ומעשיר כל שולחן חג
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

1 חבילה (500 גרם) פסטה כמו פרפלה ברילה

1  שקית עלי בייבי תרד

1  תפוח עץ מסוג גרני סמית (ירוק וחמצמץ)

1  בצל אדום

חופן עלי נענע

1  כוס גרגרי רימון

100  גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)

 לרוטב

1/3  כוס שמן זית

2  כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים

1 כף דבש

1  כף שומשום קלוי

מלח ופלפל

צילום אנטולי מיכאלו

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.

מסננים ומצננים.

מומלץ להוסיף מעט שמן זית לפסטה החמה למניעת הדבקות.

חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות. חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות.

מכינים את הרוטב

מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת.

מנערים עד איחוד החומרים.

מרכיבים את הסלט

בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל.

יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.

הגשה

לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר