רכיבים
500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית
אספרגוס
פחית של לבבות ארטישוק
מעט עגבניות שרי
100 גרם מיני מוצרלה
עלי בזיליקום טריים
שמן זית בכבישה קרה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בשלו את הפסטה במים רותחים ומלח.
סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת.
בשלו את האספרגוס באידוי במשך 7 דקות לערך.
חתכו אותו לחתיכות באורך 1 ס"מ.
חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי.
הוסיפו לפסטה עם שאר הרכיבים.
קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום, שמן זית, מלח ופלפל.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה