החומרים:
400 גר' פסטה "פנה רגטה" מבית ברילה
¼ כוס שמן זית
4 בצלים סגולים חתוכים גס
4 עגבניות קלופות וחתוכות לרבעים
3 קישואים חתוכים למקלונים עבים
2 כפות טימין טרי
1 גליל גבינת פרומעז
1 צנצנת שום אפוי
מלח גס ופלפל שחור גרוס
הרבה עלי בזיליקום שלמים
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לדרגת "אלדנטה" לפי הוראות היצרן. מצננים.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את כל הירקות בתבנית ומפזרים מעליהם מלח, פלפל, טימין ושמן זית, ואופים כ- 20 דקות ומצננים.
מערבבים יחד את כל המרכיבים ומגישים.