סלט פסטה קר עם פרומעז וירקות צלויים

החומרים:400 גר' פסטה "פנה רגטה" מבית ברילה¼ כוס שמן זית4 בצלים סגולים חתוכים גס4 עגבניות קלופות וחתוכות לרבעים3 קישואים חתוכים למקלונים עבים2 כפות טימין טרי1 גליל גבינת פרומעז1 צנצנת שום אפוימלח גס ופלפל שחור גרוסהרבה עלי בזיליקום שלמיםאופן ההכנה:מבשלים את הפסטה לדרגת "אלדנטה" לפי הוראות היצרן. מצננים.מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את כל הירקות בתבנית ומפזרים מעליהם מלח, פלפל, טימין ושמן זית, ואופים כ- 20 דקות ומצננים.מערבבים יחד את כל המרכיבים ומגישים.

החומרים:
400 גר' פסטה "פנה רגטה" מבית ברילה
¼ כוס שמן זית
4 בצלים סגולים חתוכים גס
4 עגבניות קלופות וחתוכות לרבעים
3 קישואים חתוכים למקלונים עבים
2 כפות טימין טרי
1 גליל גבינת פרומעז
1 צנצנת שום אפוי
מלח גס ופלפל שחור גרוס
הרבה עלי בזיליקום שלמים

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לדרגת "אלדנטה" לפי הוראות היצרן. מצננים.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את כל הירקות בתבנית ומפזרים מעליהם מלח, פלפל, טימין ושמן זית, ואופים כ- 20 דקות ומצננים.
מערבבים יחד את כל המרכיבים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר