סלט קוסקוס מלא ירוק

תוספת מהירה ועשירה בעשבי תיבול, המתאימה להגשה חגיגית. מומלץ להכין עם קוסקוס מלא, המשלים את עושר טעמיו וערכיו התזונתייים של הסלט. ניתן לגוון את הסלט בגרגירי רימונים, פירות מיובשים וכדומה.חומרים ל- 4-6 מנות:1 כוס קוסקוס מלא – מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" 3 כפות שמן זית1 בצל סגול גדול קצוץ דק 3/4 כוס חמוציות 1 פלפל ירוק קצוץ דק (לא חובה)3/4 כוס בצל ירוק קצוץ דק3/4 כוס אגוזים גרוסים1/4 כוס נענע קצוצה1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה1/4 כוס בזיליקום קצוץ1/4 כוס כוסברה קצוצה2 כפות שמן זית באיכות טובהמיץ מ-1/2 לימון מלח ופלפל, לפי הטעםאופן ההכנה:מכינים את הקוסקוס המלא לפי הוראות ההכנה על גבי השקית.מחממים שמן (3 כפות) במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים חמוציות ומאדים תוך כדי ערבוב במשך 4-3 דקות.מוסיפים את גרגרי הקוסקוס המלא, הפלפל.מערבבים ומטגנים יחד 4-3 דקות. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.מוסיפים בצל ירוק, אגוזים גרוסים, עשבי תיבול, 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. המלצת הגשה:מגישים בכוסות שקופות קטנות.פסקל פרץ-רובין היא עיתונאית אוכל ומחברת ספרי בישול

תוספת מהירה ועשירה בעשבי תיבול, המתאימה להגשה חגיגית. מומלץ להכין עם קוסקוס מלא, המשלים את עושר טעמיו וערכיו התזונתייים של הסלט. ניתן לגוון את הסלט בגרגירי רימונים, פירות מיובשים וכדומה.

חומרים ל- 4-6 מנות:
1 כוס קוסקוס מלא – מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
3 כפות שמן זית
1 בצל סגול גדול קצוץ דק
3/4 כוס חמוציות
1 פלפל ירוק קצוץ דק (לא חובה)
3/4 כוס בצל ירוק קצוץ דק
3/4 כוס אגוזים גרוסים
1/4 כוס נענע קצוצה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס בזיליקום קצוץ
1/4 כוס כוסברה קצוצה
2 כפות שמן זית באיכות טובה
מיץ מ-1/2 לימון
מלח ופלפל, לפי הטעם

אופן ההכנה:
מכינים את הקוסקוס המלא לפי הוראות ההכנה על גבי השקית.
מחממים שמן (3 כפות) במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים חמוציות ומאדים תוך כדי ערבוב במשך 4-3 דקות.
מוסיפים את גרגרי הקוסקוס המלא, הפלפל.
מערבבים ומטגנים יחד 4-3 דקות.
מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
מוסיפים בצל ירוק, אגוזים גרוסים, עשבי תיבול, 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים.
טועמים ומתקנים תיבול.

המלצת הגשה:
מגישים בכוסות שקופות קטנות.

פסקל פרץ-רובין היא עיתונאית אוכל ומחברת ספרי בישול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר