סלט קייצי ברוטב וינגרט חרדל ודבש

 

ל- 12 – 10 מנות/סועדים

חומרים
חומרים לרוטב חרדל ודבש:
300 גר’ שמן קנולה
100 גר’ שמן זית
100 גר’ חומץ בן-יין לבן
1 כף חרדל דיז’ון גרגירים
11/2 כפות דבש
20 גר’ שיני שום
5 גר’ מלח דק
5 גר’ פלפל שחור

חומרים לסלט
תערובת עלי חסה כולל עלי בייבי
מעט גבינה כחולה מגורדת (רוקפור)
מעט אגוזי מלך

אופן ההכנה
להכניס את כל החומרים של רוטב החרדל ודבש לכלי ולרסק במיקסר ידני, להשתמש ברוטב בכמות הרצויה (השאר לשמור במקרר).
לערבב עלי חסה עם הרוטב, לערום בצורה דקורטיבית, ולפזר למעלה את הגבינה ואגוזי מלך.

ממתכוני “מעריב גורמה קיץ 2005”






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה