סלט קינואה עם ירקות וכדורי מוצרלה עם שמן זית וחומץ בלסמי

חומרים ל- 5 סועדים:1 כוס קינואה6 כפות שמן זית2 כוסות עלי ביבי1 יח' פלפל אדום1 יח' פלפל ירוק1 יח' לימון2 יח' עגבניות100 גרם פטריות שמפיניון1 יח' בצל ירוקמלח, פלפל לבןמים לבישול250 גרם כדורי מוצרלה קטנים3 כפות שמן זיתכף חומץ בלסמיאופן ההכנה: מאדים את הקינואה בשתי כפות שמן.מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, מלח, פלפל.מבשלים 10 דקות בחום נמוך (סיר מכוסה).נותנים לקינואה עוד 5 דקות בסיר ומקררים.קוצצים את הפלפלים, העגבניות (ללא הגרעינים), הלימון לקוביות קטנות, פורסים את הפטריות ואת הבצל הירוק.מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים.

חומרים ל- 5 סועדים:
1 כוס קינואה
6 כפות שמן זית
2 כוסות עלי ביבי
1 יח' פלפל אדום
1 יח' פלפל ירוק
1 יח' לימון
2 יח' עגבניות
100 גרם פטריות שמפיניון
1 יח' בצל ירוק
מלח, פלפל לבן
מים לבישול
250 גרם כדורי מוצרלה קטנים
3 כפות שמן זית
כף חומץ בלסמי

אופן ההכנה:
מאדים את הקינואה בשתי כפות שמן.
מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, מלח, פלפל.
מבשלים 10 דקות בחום נמוך (סיר מכוסה).
נותנים לקינואה עוד 5 דקות בסיר ומקררים.
קוצצים את הפלפלים, העגבניות (ללא הגרעינים), הלימון לקוביות קטנות, פורסים את הפטריות ואת הבצל הירוק.
מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר