סלט קינואה עם ירקות וכדורי מוצרלה עם שמן זית וחומץ בלסמי

 

חומרים ל- 5 סועדים:
1 כוס קינואה
6 כפות שמן זית
2 כוסות עלי ביבי
1 יח' פלפל אדום
1 יח' פלפל ירוק
1 יח' לימון
2 יח' עגבניות
100 גרם פטריות שמפיניון
1 יח' בצל ירוק
מלח, פלפל לבן
מים לבישול
250 גרם כדורי מוצרלה קטנים
3 כפות שמן זית
כף חומץ בלסמי

אופן ההכנה:
מאדים את הקינואה בשתי כפות שמן.
מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, מלח, פלפל.
מבשלים 10 דקות בחום נמוך (סיר מכוסה).
נותנים לקינואה עוד 5 דקות בסיר ומקררים.
קוצצים את הפלפלים, העגבניות (ללא הגרעינים), הלימון לקוביות קטנות, פורסים את הפטריות ואת הבצל הירוק.
מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה